Автор курсу : Діма Козир

Перший день
Історія стейків.

Витримка мяса (суха, волога) і приготування стейків з нею.
Що таке прожарки мяса і як їх відрізнити
Приготування стейків: з вирізки «standart» філе міньйон, шатобріан ,біфштекс,торнедос,стейк рібай мармуровий , стейки альтернативні(піканья ,фланк)+соуси(ягідний,чімічурі,чатні)

Другий день
Стейки зі свинини
Принципи теплової обробки смаження , тушкування, запікання.

Третій день
Птиця
Качка з шавлією, перепілки з виноградом , куряче філе ,ціла курка запечена з кускусом і апельсиновим соусом.

 

                                                               Вартість курсу 3500грн

Для запису на курс залишіть ваші контактні дані