Незважаючи на те, що на календарі вже квітнень, весна ще не поспішає дарувати нам своє тепло.
Тому пропонуємо Вам записати рецепт неймовірно смачного ірландського супу. Завітайте до нас в паб (центр Львова) та спробуйте справжні ірландські супи від шеф-кухара.

                                      Drunken Sailor який чудово смакуватиме в прохолодну, похмуру погоду

ІНГРЕДІЄНТИ:

БАРАНИНА 450 г
КАРТОПЛЯ 300 г
МОРКВА 1 шт.
БУЛЬЙОН 1,5 л
ВЕРШКОВЕ МАСЛО 70 г
ТОМАТНА ПАСТА 3 ст.л
ЗЕЛЕНЬ 1 пучок
БОРОШНО 1 ст.л
ЛАВРОВИЙ ЛИСТ 3 шт.
ВІСКІ 100 мл

ПРИГОТУВАННЯ:
1)Баранину ріжемо на великі шматки. Викладаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажуємо на сильному вогні до скоринки.
2)Перекладаємо м’ясо в глибоку чавунну каструлю і заливаємо бульйоном, попередньо розвівши в ньому томатну пасту.
3)Додаємо нарізану кільцями цибулю і лавровий лист. Варимо на середньому вогні під кришкою 10 хвилин.
4)Тим часом ріжемо картоплю і моркву невеликими кубиками
5)Через 10 хвилин кладемо їх в суп. Солимо, перчимо до смаку і продовжуємо варити ще 20 хвилин.
6)Додаємо в суп половину зелені, доводимо до кипіння і варимо ще хвилин 10, після чого знімаємо з вогню і виймаємо лавровий лист.
7)У готовий суп додаємо 20 г вершкового масла, розтертого з борошном, і 100 мл віскі. Розливаємо суп по тарілках і посипаємо зеленню, що залишилася.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *