Запрошуємо на кулінарні курси

Наші майстри – професіонали ресторанної сфери

Виберіть свій базовий курс

смачні стейки в the grill львів

Авторський курс «Все про Стейк»

3-денний інтенсив
(3 вечори по 2 години).

Історія та технологія. Яловичина. Свинина. Птиця та баранина. Гарніри до стейку. Соуси до стейку.

Групи по 10-13 осіб.

Початок занять о 18.30.

3 дні зі справжнім м‘ясом та справжнім смаком.

foodiesfeed.com_raw-beef-steaks

1-денний інтенсив СПРАВЖНІЙ СТЕЙК. ONLY

Тільки яловичина . Мясо -Мармурове Dry Aged. Витримане Wet Aged. Українське фермерське. Спеціі та суміші для смаження стейку. Гарніри до стейку.

Cтейк вдома.

3 години проведені у доброму товаристві з добрим м‘ясом.

6830250-5e9a30

Авторський курс - o! Оіshi Sushi! (СМАЧНЮЩІ СУШІ)

Інтенсив Історія Суші. Роли темакі,хосомаки,футомаки,урамаки, що це і як їх робити.Суші нігірі,(хендроли)темакі,гункани,сашимі.

Секрети суші-майстра + бонус- Приготування місо супу.

Станьте експертом і готуйте суші вдома

2 дні

Pizza-capricciosa

Авторський курс- BELLA PIZZA- Найкраща піцца власними руками

Історія. Італійська. Американська. Таємниці тіста. Як обрати найкращі інгридієнти для ідеальноі піцци.

Для запису на кулінарний курс залишіть ваші контактні дані

Авторський курс- Довкола світу (столу) на власній кухні-основи світової кулінарії

Основи кулінарії. Як готувати смачно і незвичайно.

Супи:  Клем-чаудер Фо ТомЯм Сопа кон альбонгідас Drunken sailor Cowboy soup Бограч Журек Халасле Місо та рамен

Салати: Шанхайські салати,  курячий та яловичий Цезар, традиційний та токійський Хіяші сакана сарада та оіші фреш сарада, Мізерія традиційна  та райцатова салата, Австрійські гірські ситні салати, Американські легкі швидкі салати

Мясо/курка/риба: Стейк нью йорк, Баранячі костолети в острівному стилі, Порк-чопс по техаськи, Курка гавайяна  Риба-карі в тайському стилі, Форель з чавунноі пательні, Тайське Карі -червоне/зелене/жовте

Гарніри: Картопляне purree,  Стейкова картопля з беконом, Смажений рис, Макарон/спагетті в стилі Пад тай

Десерти: Тірамісу, Чізкейк, ApplePie

5 днів по 2 години

Знання — одна з небагатьох речей, якими людина може користуватись все життя. А професійні знання — це ще й джерело стабільного матеріального здобутку. Можливість оволодіти мистецтвом кулінарії та отримати професію, яка є актуальна і затребувана в будь-якій країні світу, відкривають перед своїми слухачами авторські кулінарні курси у Львові.

Нова кулінарна школа у Львові — ваш провідник до вершин майстерності

Унікальний шанс оволодіти мистецтвом експертного приготування смачної їжі та професійного вдосконалення, який дають курси кулінарії у Львові, став можливим, завдяки відомій мережі ресторанів Good Food House. І це, без перебільшення, та нагода, що доля посилає, щоб отримані знання вивели ваше життя на абсолютно новий якісний рівень.

Навіть для досвідчених кухарів нова кулінарна школа у Львові — це не просто можливість підвищення кваліфікаційного рівня, а сходинка до успішної діяльності в ресторанній сфері. Адже кожний з напрямків навчання на курсах кухарів у Львові має своє призначення та специфіку.

Навчальна програма кожного курсу передбачає отримання величезного об’єму інформації від справжніх експертів ресторанного бізнесу, обмін професійним досвідом під час захоплюючих майстер-класів та можливість інтенсивного освоєння нових практичних навиків.

Завдяки відвідуванню кулінарних курсів у Львові ви відкриєте всі секрети технік приготування справжнього стейку, суші та піцци.

Який з напрямків курсів поварів у Львові більше до душі, вибирати вам:

  • «Все про Стейк». Станьте професіоналом в приготуванні справжніх стейків. Ви освоїте процес ферментації м’яса, взнаєте принципи теплової обробки, навчитесь оцінювати ступінь його прожарки та оволодієте навиками приготування різноманітних стейків з яловичини і свинини, а також запікання птиці.
  • «Справжній стейк. Оnly» — трьохгодинний міні курс по освоєнню специфіки технологічної приготування стейків з мармурової яловичини.
  • «Оіshi Sushi» — курс для тих, хто цікавиться таємницями приготування суші. Надзвичайна можливість отримати практичні навики виготовлення національних японських страв.
  • «Bella Pizza» — навчіться готувати справжню італійську піцу, відкрийте секрети автентичної рецептури тіста, вибору інгредієнтів та їх вдалого поєднання.
  • «Довкола світу» — основи світової кулінарії. Опануйте мистецтво приготування найбільш відомих страв, характерних для національних кухонь країн світу.

Невисока ціна кулінарних курсів у Львові робить їх доступними для всіх, хто бажає стати справжнім професіоналом в кулінарному мистецтві та отримати роботу в мережі Good Food House — престижну, перспективну, високооплачувану.

Чому робата у нас, Вам сподобається?

003-chef

СТАЖУВАННЯ

Після проходження співбесіди та оформлення Ви отримаєте можливість набути практичних навиків в ресторанній сфері

conversation

НАВЧАННЯ СПІЛКУВАННЮ ТА ПСИХОЛОГІЇ

Ви зможете правильно спілкуватися з колегами, клієнтами, працювати в команді та організовувати її роботу

005-team

ОБМІН ДОСВІДУ

Під час роботи Ви зможете запозичувати досвід у професіоналів та вивчати систему ресторанного бізнесу на практиці

004-waiter

ПРАКТИЧНІ НАВИКИ

Ми навчимо Вас тому, як рекомендувати бюда гостям, визначати їх потреби та якісно обслуговувати

in-love

ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД РОБОТИ

З нами Ви доб’єтесь поставлених цілей і будете працювати не тільки заради грошей, але і задоволення

Стажування та працевлаштування
в мережі ресторанів Good Food House

8 з 10 отримують запрошення на роботу