Не любите довго стояти біля плити, але хочете приготувати смачний, оригінальний та недорогий сніданок або перекус??? Тоді пропонуємо Вам записати саме такий рецепт традиційної ірландської страви – Farls . В перекладі слово означає одна четверта, тому і готується блюдо у формі четвертинки кола. Ірландці впевнені, шо немає нічого смачнішого, аніж гарячий, духмяний коржик farls у поєднанні з маслом та джемом. Отож, мерщій записуйте рецепт і біжіть готувати Інгрідієнти: Борошно пшеничне – 225 г Розпушувач – 0.5 ч.л. Кефір – 125 мл Сіль Приготування: – У миску відміряйте пшеничне борошно. Додайте сіль, розпушувач і ретельно перемішайте. – Розігрійте сковороду на середньому вогні. – Поступово, помішуючи сухі компоненти, влийте кефір. Як тільки відчуєте, що суміш стала однорідною і не суха – кефіру досить. Вийде м’яке, трохи липке і досить густе тісто. Перекладіть тісто на посипану борошном поверхню. – Розплющіть долонею тісто на дошці до товщини приблизно 1-1.5 см. Ножем розділіть отримане коло на чотири частини. Утворені четвертинки – традиційна форма для коржів фарлс. – Обсмажуйте коржі на середньому вогні, не накриваючи кришкою, 7-10 хвилин з одного боку. Коли нижня сторона коржів підрум’яниться і затвердіє, а тісто злегка підніметься – переверніть коржі і обсмажуйте з іншого боку ще 7-10 хвилин. За бажанням коржики можна подвати з маслом, джемом , сиром або будь – якою іншою соленою або солодкою начинкою. Спробуйте! Це дуже смачно.

#KORK #lviv #irishpub #whiskey #Irishfood #ukraine #irish_easter #farls

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *