Irish stew (Ірландське рагу) – національна страва ірландської кухні. 

Сьогодні, до Вашої уваги, найпопулярніша страва Ірландії. Страва, якій присвячено сторінку в гумористичній повісті Джерома К. Джерома «Троє в човні (не рахуючи собаки)». 

️ Irish stew (Ірландське рагу) – національна страва ірландської кухні. 
До складу класичного рагу входять баранина, картопля, цибуля, а також петрушка та кмин. Найчастіше м’ясо ріжеться невеликими шматками, у той час як овочі — крупно, наполовину. Інградієнти складають у глибокий посуд, після чого заливають водою і тушкують на повільному вогні близько 1 години.
“Наше рагу по-ірландськи вдалось на славу!… В цьому рагу щось незвично свіже і навіть пікантне. Старі, побиті страви всім нам вже приїлися, а тут страва з таким букетом і смаком, яких більше ніде не зустрінеш! До того ж, воно ситне. Як сказав Джордж, тут є що пожувати!” (с)
Завітайте у ПАБ KORK, проїзд КРИВА ЛИПА,5., та скуштуйте справжнього Irish stew .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *